Medieförsäljning som ökar din lönsamhet - Adviser

Medieförsäljning som ökar din lönsamhet

Medieförsäljning är grundbulten i vad vi på Adviser gör för våra kunder. När du samarbetar med oss arbetar vi aktivt för att öka dina annonsintäkter. Till din hjälp finns våra erfarna kollegor som brinner för relationsbyggande försäljning. De har mångårig erfarenheter av att skapa annonskampanjer som skapar värde för kunden – och ökar lönsamheten för dig.

Medieförsäljning är grundbulten i vad vi på Adviser gör för våra kunder. När du samarbetar med oss arbetar vi aktivt för att öka dina annonsintäkter.  Till din hjälp finns våra erfarna kollegor som brinner för relationsbyggande försäljning. De har mångåriga erfarenheter av att skapa annonskampanjer som skapar värde för kunden – och ökar lönsamheten för dig.

 

Vi tror inte på kvantitativa sälj. Tvärtom. Vi brinner för starka relationer, tillit och samarbete. Det är A och O för att få fart på din annonsaffär och öka din lönsamhet.

 

Vårt samarbete fungerar bäst när Adviser kan presentera proaktiva förslag och koncept. Vi kallar det för idéförsäljning. När du har tillit till oss, kan vi utmana ditt nuvarande arbetssätt – och hitta nya vägar för dig att nå framgång.

 

Är din publikation riktad mot en nischad målgrupp?

Inga problem. På Adviser är vi experter på att bli experter – och vi arbetar mer än gärna med nischade produkter. Vi lär känna din målgrupp, lokaliserar dina utmaningar – och tar ett helhetsgrepp kring din annonsaffär.

 

Adviser är med dig, under hela vägen, oavsett om du är annonsör eller publicist. Förutsättningarna för vår gemensamma framgång är samma: Tydliga förutsättningar, konkreta målbilder – och starka relationer.

 

Inte för att skryta, men vårt arbetssätt ger resultat. Vi arbetar med 40 medieägare, 140 olika annonsprodukter och driver affären för både stora och små publicister. Det spelar ingen roll om din plattform är printbaserad eller digital – vi har expertkompetenserna du behöver.

 

Vi bygger relationer – och skapar lönsamhet

Mediebranschen kan vara tuff. Särskilt för en publicist som vill öka sin lönsamhet. Det är just därför vi finns. Vi skapar starka relationer. Vi bygger tillit. Och sedan tar vi ett helhetsgrepp kring din annonsaffär – och tar den till nästa nivå.

 

Vi vill lära känna dig, dina visioner och utmaningarna som du står inför. När vi känner till dina förutsättningar kan vi skapa en stark relation och ömsesidig nytta för oss båda.

 

Det är relationsbyggande medieförsäljning på riktigt.

 

Vill du veta mer om medieförsäljning – och hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig till oss.

För mer information

Se fler tjänster

Vill du utveckla din affär?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Genom att klicka på “Skicka” ger du samtycke till att vi sparar och använder dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Adviser Sales Nordic AB

Adviser är en del av Another Media Group, en företagsgrupp med en gemensam vision att skapa möjligheter för människor, företag och varumärken att växa.