Heltäckande kommersiell partner för medieägare

Vi utvecklar affärer och

bygger relationer

Ja, vi är annonsförsäljare. Men Adviser sysslar med så mycket mer än annonsförsäljning. Vi utvecklar din affär och ökar din lönsamhet. Till vår hjälp har vi starka relationer och 25 års erfarenhet av affärsutveckling. Genom relationsbyggande försäljning, tillit och nära samarbete tar vi ett helhetsgrepp kring din annonsaffär – och tar den till nästa nivå. Så du kan fokusera på att publicera kvalitetsjournalistik.

30

Mediaägare

100+

Miljoner i annonsförsäljning

25

År i branschen

3000+

Köpande annonskunder

Tillit, samarbete och ökad lönsamhet

Vår affärsidé bygger på att öka lönsamheten för dig som publicist. Tillit, samarbete och starka relationer är de viktigaste verktyg för att lyckas med det. Alltid skräddarsytt, alltid med ditt bästa i åtanke. Det är så vi skapar långtgående samarbeten.

Missionen

Relationer. Det är den viktigaste ingrediensen i all försäljning. Därför är det viktigt för oss att bygga en stark relation till dig och din annonsaffär. På så sätt skapar vi tillit och förtroende – och ökar din lönsamhet.

Ambitionen

Mediebranschen är tuff. Särskilt om du är en medieägare som vill öka lönsamheten i dina produkter. Vår ambition är att vara en heltäckande partner för dig. Från kampanjhantering till inköp av trycktjänster. Alltid skräddarsytt för att passa dina specifika behov.

Resultaten

Vi tror på långa samarbeten. Att skapa relationer där vi delar med oss av erfarenheter och arbetar tillsammans med dig och din produkt. Inte för att skryta, men vi samarbetar med 30 medieägare, över 3000 annonskunder – och vi säljer annonser för över 100 miljoner per år. Men vi är inte nöjda för det!

Vi behövde bättre kompetens för att utveckla våra digitala annonser och den digitala utvecklingen som vi planerade för. Vi undersökte marknaden för att hitta en partner som hade bred kompetens inom området. Vår idé är att vi vill jobba med de bästa. Adviser och Another Media Group fick jobbet.

Micael Appelgren
Micael Appelgren

Chefredaktör Maskinentrepenören

Har du träffat vår familj?

Ensam är inte stark. Vi är stolta över vårt samarbete med över 30 medieägare och 3000 köpande annonskunder per år. Adviser driver kundens digitala affärer – med allt från affärsutveckling och digital rådgivning till smarta adtech-lösningar. Det här gör vi inte ensamma. Vi är en del av koncernen Another Media Group, och samarbeta nära med våra systerbolag; den digitala byrån Roy, adtech-företaget a_delivery och strategerna i Oh Charlie. Tillsammans kan vi lösa dina utmaningar.

Stolt medlem och partner

Vi vill bygga kontaktnät. Bygga relationer med andra aktörer i branschen, för att kunna dela med oss av – och ta del av erfarenheter och kunskaper med andra. Därför är vi stolta medlemmar och partner till Sveriges tidskrifter. Ett starkt nätverk av över 4 000 tidskrifter som värnar om pressfrihet och starka publicister. Genom Sveriges tidskrifter driver vi gemensamma frågor, påverkar makthavare – och bygger starka nätverk mellan publicister och medieaktörer.

KOM JOBBA MED OSS

Bli en del av Adviser. Utforska dina möjligheter.

Jobba hos oss

Adviser Sales Nordic AB

Adviser är en del av Another Media Group, en företagsgrupp med en gemensam vision att skapa möjligheter för människor, företag och varumärken att växa.