Annonsförsäljning genom Adviser | Annonspartner för publicister

Är du sugen på att öka dina annonsintäkter?
Då har du hamnat rätt!

Vi har över 20 års erfarenhet av att driva den kommersiella affären för dig som publicist. Genom affärsutveckling, kreativt sinne och en stor bredd med många spetskompetenser hjälper vi våra kunder att ständigt utvecklas.

Kontakta oss
30

Mediaägare

100+

Miljoner i annonsförsäljning

24

År i branschen

3000+

Köpande annonskunder

Kort om oss

Vi hjälper dig att hitta nya vägar till försäljning

Varför välja oss

Vi driver försäljningen i era kanaler och ökar annonsintäkterna. Idag är vi partner till fler än 30 medieägare och driver den kommersiella affären hos både stora mediehus och mindre publicister.

Vi optimerar

Vårt team består av människor med stor förståelse för hur man optimerar affären för medieägare med fokus på annonsförsäljning, partnerskap och digitala medier. Vi skapar skräddarsydda lösningar så att redaktioner och mediehus kan fokusera på sitt innehåll, samtidigt som vi tillsammans utvecklar den kommersiella affären.

Vi skapar resultat

För dig som vill öka annonsintäkterna finns vårt vassa säljteam som med sin mångåriga erfarenhet skapar moderna och effektiva annonskampanjer för dina kunder. Alltid med fokus på att skapa värde och bygga starka relationer.

Vi tror på en långvarig relation

Att arbeta med långvariga relationer handlar om att se bortom kortsiktiga försäljningsmål och istället fokusera på att skapa ett förtroende och en ömsesidig nytta för både kund och säljbolag. På så sätt kan man bygga en stabil och hållbar affärsrelation.

kundcase

Se alla

Vill du utveckla din affär?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Genom att klicka på “Skicka” ger du samtycke till att vi sparar och använder dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Adviser Sales Nordic AB

Adviser är en del av Another Media Group, en företagsgrupp med en gemensam vision att skapa möjligheter för människor, företag och varumärken att växa.