Account Manager: Team Samhällsbyggnad

Vi söker dig som tillsammans med ett tight team vill driva den kommersiella affären hos våra uppdragsgivare Sveriges Arkitekter och Bonnier.

I över tjugo år har Adviser arbetat för att skapa förutsättningar för kvalitetsjournalistik. Det gör vi genom att driva våra kunders kommersiella affär. Bakom vår framgång står modiga och nyfikna människor som brinner för att skapa affärer och göra skillnad för våra uppdragsgivare. 

Vi driver försäljningen i våra kunders kanaler och ökar deras annonsintäkter. Idag är vi partner till fler än 40 medieägare med 140 olika annonsprodukter och driver den kommersiella affären hos både stora mediehus och mindre publicister. Nu söker vi dig som vill vara med i teamet för samhällsbyggnadsprodukter, på vårt huvudkontor i Stockholm. 

Tillsammans med ett tight sammansvetsat team kommer du driva den kommersiella affären hos våra uppdragsgivare Sveriges Arkitekter och Bonnier. Som Account Manager blir du både ansiktet utåt för vår uppdragsgivares produkt, såväl som för Adviser. 

Rollen som Account Manager hos Adviser innebär:

  • Budgetansvar 
  • Att förstärka relationen med befintliga, såväl som nya kunder 
  • Att driva och utveckla den kommersiella affären hos uppdragsgivaren 
  • Att bidra till en bra säljkultur med kunskap, inspiration, problemlösning och vinnarinställning
  • Regelbunden coachning och tätt samarbete med koncernens bästa chefer och coacher 

Lön & förmåner

  • Fast lön och provision
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Friskvårdstimme
  • Tjänstepension

Var:
Tjänsten är belägen på vårt huvudkontor i Stockholm men du har också möjlighet att utgå ifrån vårt kontor i Järna. 

När:
Omgående.

Om Adviser Sales:
Adviser Sales är en del av mediekoncernen Another Media Group (AMG). I den växande koncernen ingår även contentbyrån Roy, adtech-företaget a_delivery och den digitala contentbyrån Engage. Detta gör att vi har spetskompetens inom de allra viktigaste områdena när det kommer till att leverera unika kampanjer med goda resultat.

Om dig: 
Vi stirrar oss inte blinda på dina erfarenheter, det viktigaste är att du har viljan att lyckas. Samtidigt ser vi gärna att du är en person som snabbt kommer in i arbetsprocessen och har god förståelse för branschen och arbetssättet. Du är van vid högt tempo och trivs med att alltid göra det lilla extra för att lyckas. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som arbetar hårt och hjälps åt för att ständigt nå höga mål och utveckla affärer, därför förväntar vi oss att du är likadan.

Låter det som en tjänst för dig?
Ansök idag. Vi håller intervjuer löpande och vill rekrytera omgående.

Vid frågor kontakta:
Josefine Blomquist, Head of Sales, josefine@adviser.se

Vejde Ericson, Key Account Manager, vejde@adviser.se

Genom att använda vår hemsida godkänner du vår cookie policy