Vill du vara med och förändra mediebranschen?

Adviser ingår i mediekoncernen Another Media Group tillsammans med contentbyrån Roy, den digitala byrån Engage och adtech-företaget a_delivery. Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa och därför är vi alltid nyfikna på att hitta bra människor med rätt kompetens. Har du vad som krävs?

Kontor i hela landet

Idag består koncernen av drygt 40 personer utspridda över fyra kontor runt om i landet – Stockholm, Malmö, Halmstad och Järna.

Bli en del av något större

Varje dag för vi affärer och driver våra kunders utveckling framåt, det har vi gjort i mer än 20 år. För att lyckas med det krävs ett väl sammansvetsat team med människor från olika bakgrunder och erfarenheter.

Vi gör skillnad

Vår koncern bygger på företag med expertis inom de områden där vi gör störst skillnad hos våra kunder. Allt ifrån medieförsäljning till produktion, uppföljning och tekniska lösningar. Med våra många expertisområden kan vi med handen på hjärtat säga att vi gör skillnad för våra kunder, på riktigt.

Skicka in en spontanansökan

Om du inte hittade någon tjänst som passade dig får du gärna skicka in en spontanansökan. Vi befinner oss mitt uppe i en spännande tillväxtresa och hör av oss om något passande dyker upp.

Genom att använda vår hemsida godkänner du vår cookie policy