Intrum

Cashflow med Intrum

Intrum är det marknadsledande kredithanteringsföretaget i Europa och erbjuder sina kunder riskreducering och finansiella tjänster med en stark inkassoverksamhet som bas.

En målgrupp som Intrum önskar nå på ett effektivt sätt är beslutsfattare på små- och medelstora företag.

Målet för kampanjen var att flytta kunderna längre fram i köptunneln och hjälpa dem att fullt förstå nyttan av fakturaköp och inkassotjänster.

Case

Tillsammans med Intrum marknadsavdelning jobbade vi fram ett koncept kring pengaflöde för små- och medelstora företag. Nativesamarbetet skulle utgå från våra målgrupper inom Advisers starka B2B-paketering av sajter som allabolag.se, Driva Eget, Företagande.se mfl. 

Ett 20-tal artiklar togs fram, kundcase, steg-för-steg-guider samt inspirerande läsning paketerades på en native-sajt som gick under namnet Cashflow med Intrum. Med hjälp av våra redaktörer anpassades, optimerades och skruvade vi på artiklarna under hela kampanjen för att rätt besökare skulle nås och attraheras av innehållet. 

Intresset hos besökarna var över förväntan, vilket visas i båda antalet unika besökare som tagit del av innehållet, men också av den höga spenderade tiden och antal artiklar varje besökare tog till sig.

  • 65 000
    unika läsare av artiklarna
  • 2 minuter
    spenderad tid
  • 4155 klick
    vidare till Intrums webbplats

Med Cashflow har vi hittat ett effektivt sätt att nå ut till en av våra viktigaste målgrupper. Adviser har hjälpt oss att hitta en lösning som ger effekt och driver relevanta leads till oss.

Bodil Kronstam Brattö, Marketing Manager SME på Intrum

Vill du veta mer?

Kontakta då projektansvariga Richard Ahlman så berättar han mer.